donderdag 16 september 2010

zwak punt..

Alles onder controle hier... bijna...
Vanmorgen gaat de deurbel en door de ruit van de deur zie ik het iemand staan die er verdorie nog heel zelfverzekerd bij staat alsof ie hier moet wezen ook, irritante verkopers altijd aan de deur, grrr. "Goedemorgen, ik kom voor de onderhoudsbeurt van de ketel!", zegt hij.
Shiiiiiiiiit, dat was vandaag! Maar goed dat ik niet ben gaan wandelen met Sarah, anders was ik niet eens thuis geweest. In mijn hoofd doemt het beeld op van de staat van mijn zolder, gaaaaaaah!
De goede man zal toch aan de slag moeten dus met het schaamrood op de kaken maak ik wat ruimte door wat klusspullen en was te verschuiven.

In de drie bakken (60 gradenwas en wit - licht bont - donker bont) liggen wel zeker 4 machines was te wachten, in de klushoek is een bom ontploft (mijn echtgenoot die op zoek was naar allerlei zaken).
Op onze slaapkamer staan nog twee bakken met gevouwen was en dan zijn er nog twee bakken met was die nog gestreken moet worden. Dat is allemaal al "erg" maar wat nog erger is, onze kasten zijn niet bepaald leeg. Wij hebben dus gewoon hartstikke veel kleding!

Kleding is dus echt mijn zwakke punt... ik blijf het maar kopen en ik doe niet genoeg weg. Ik wil keuze hebben en kan geen afscheid nemen van kleding (misschien voor als...).

Wat is jullie zwakke punt?


Eigenlijk wil ik betere en duurzamere kleding gaan kopen, minder kleding, meer kwaliteit. De laatste rompertjes die ik voor Sarah kocht voor de winter waren al eco.
De klushoek, daar heb ik ook al een plan voor, ik ga bij een supermarkt wat van die grote en stevige boodschappentassen kopen en daarin ga ik alles opruimen op klussoort met een label eraan wat erin zit (/hoort!). Goedkope en makkelijke manier van opruimen en opbergen leek me dat, grote boodschappentassen. Als we dan een klus hebben, tas pakken, makkelijk over de trappen mee naar beneden te dragen, makkelijk weer alles in terug te gooien /opruimen.

Misschien dat het huishouden er iets bij ingeschoten is de laatste tijd met alle andere dingen waar ik mee bezig ben. Ik moet ook nog steeds wat inscannen (scanner onbereikbaar, staat nog allemaal spul bij sinds de wateroverlast hier in huis). Ik ben ook nog op zoek naar een CD en die is ook spoorloos. Ik ben gevraagd mijn favoriete muziek of nummer mee te nemen naar de radiostudio maandag. Ze draaien altijd iets wat de gast heeft meegenomen, ik heb al gewaarschuwd maar nee, het maakte niks uit, ik moest meenemen wat ik mooi vond. Ik denk dat er ofwel weinig luisteraars overblijven of de regels iets aangepast worden. Ik ga "consign to oblivion" van Epica meenemen, die duurt ook hartstikke lang dus ik moet ook nog kijken waar ze kunnen inkorten en de songtekst kort samenvatten in het Nederlands.
Dan staat er op mijn PC ook nog een concept verkiezingsprogramma van een politieke partij voor de lokale verkiezingen met de vraag of ik er met een "TT-oog" naar wil kijken. Zit ik ineens het programma van een partij te bekijken en mijn opmerkingen te geven terwijl ik lid ben van een andere partij waar ik nog steeds niets voor gedaan heb.... Misschien toch maar eens proberen naar de regiobijeenkomst te gaan of de jaarvergadering ofzo.

Ik ga nu maar eens vlug huishouden hier....

5 opmerkingen:

 1. Ook hier ligt weleens een stapel wasgoed. soms is het gewoon net iets leuker en belangrijker om iets anders te gaan doen. Zolang je nog kleren aan hebt ;).
  www.geefnietop.web-log.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat soort dingen komen ook net als je overal "zooi"hebt, bij voorkeur net op de plek waar ze moeten zijn......
  succes met alles waar je mee bezig bent.

  groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mijn zwakke plek zijn mijn boeken. Sommige lees ik echt nooit meer, en toch vind ik het moeilijk om ze weg te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Poetsen is mijn zwakke plek...wat heb ik er een moeite mee om te beginnen. Als het schoon is dan heb ik er wel voldoening van.

  Ik hou niet van onaangekondigt bezoek of het moeten goede vrienden zijn. Dan heb ik nog heel eventjes om op te ruimen want dat doe ik wel snel en goed.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hmm de nahctdienst is mijn zwakkeplek dan heb ik ehct geen puf om ook maar iest in het huishouden te doen, gelukkig neemt manlief dan een hoop over, maar toch.....

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie? Vragen? Altijd leuk om van anderen te horen.