maandag 9 november 2009

Foto's van Minipenny

Een foto van gister, nog in het ziekenhuis

Vanmorgen mocht ze voor het eerst zonder slangetjes en gedoe lekker in badje thuis, oooooh, dat was zooooh lekker! Hier heeft ze ook haar mooie oogjes open.
Het gaat super met Sarah, we hebben gister een SAK-dag gehad (dat is een SAS-dag (schijt aan Sonja) maar dan Schijt aan Karin <- Karin is de lactatiekundige van het ziekenhuis. Papa had dat bedacht, SAK, van de kraamhulp en kinderarts mocht het allemaal wat losser en meer naar Sarah kijken, plus, gewoon alles borstvoeding). Lekker de hele dag dus bij mama alles gedronken, niet meer bij elke voeding wegen, geen afgekolfde melk tussendoor in de fles en tussendoor ipv vóór de voeding een lekker schone broek (is ze weer lekker wakker voor de andere kant). Het resultaat: ze is 75 gram aangekomen sinds gister! Ze zit nu, na een week dus al boven haar geboortegewicht. Wat is ze toch een toppertje! We hebben het zo getroffen met zo'n mooi meisje dat het ook nog zo goed doet.
Met ons gaat het ook goed, Mr. Penny heeft het best zwaar, die kan wat minder goed tegen gebroken nachten. De kraamweek is niet alleen heel wat voor de mama's!
Met mij gaat het heel goed, mijn controles gaan ook super.
Heel erg bedankt voor al jullie lieve berichtjes, ik heb het even vlug gelezen, ik antwoord nog later op vragen, Sarah zal zich zo melden voor de volgende voeding nl.
Eentje zal ik vast beantwoorden; de laatste drie giften van antibiotica hebben wij haar mogen geven (dat was Amox...), het middel zat in spuitjes opgezogen die we in haar mondje mochten leeg spuiten (pink erin, spuitje ernaast en laten slikken).

8 opmerkingen:

 1. Wat een heerlijk meisje. Geniet er maar van en zeker van je kraamtijd. GENIET GENIET GENIET.
  En gefeliciteerd met jullie dochter SARAH.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sarah is een heel mooi meisje. Fijn dat het nu zo goed gaat met haar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een heel mooi kindje. Dat heb je heel goed gedaan. Nogmaals een dikke proficiat.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik sluit me helemaal aan bij Frisse starter: geniet van je prachtige meisje. Ze zijn zo snel groot, voordat je het goed en wel in de gaten hebt kruipt ze door de woonkamer.
  Groetjes,
  zuinigaan (trotse moeder van 2 superdochters van 20 en 23 jaar)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh, ze is MOOI!
  (En ik ben nu toch wel een klein beetje jaloers, mag wel hè?)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. jeemig wat een beelschone dochter hebben jullie.
  wauw, ik heb drie dochters en die waren me toch een partij lelijk als baby (grinnik maar wel als schoonheden opgedroogd hoor en ongelooflijk lief waren ze.)Heel veel geluk en liefde met Sarah. en het is een cliché maar heus geniet er van want het gaat ongelooflijk snel de tijd.
  groetjes Jacqui

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooi lief kindje. Geniet, geniet, geniet. Het gaat zo snel voorbij.
  Het is in de kraamtijd natuurlijk niet allemaal een grote roze wolk, maar de onbedorvenheid van zo'n babytje, het is zo ontroerend vind ik altijd weer.
  HArtelijk groet,
  Tineke

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie? Vragen? Altijd leuk om van anderen te horen.