zaterdag 14 november 2009

Blog gaat met kraamverlof

Ik ga met kraamverlof van de blog. Het is toch allemaal een beetje veel geweest, het ziekenhuis, te veel thuis gedaan, de begeleiding is niet helemaal super geweest, etc. We hebben nu toch weer (extra) kraamzorg moeten nemen.
Ben gister goed ingestort en ben goed oververmoeid, Mr. Penny is ook hartstikke kapot. Mijn eerste prio is nu dat hier rust komt bij ons allemaal dus de blog gaat even op een tweede plan.
Tot over een week.... of misschien langer.

Moneypenny

12 opmerkingen:

 1. Dat begrijp ik volkomen. Die eerste tijd is zo intensief. Eer je een evenwicht gevonden hebt. Dat duurt echt even hoor. Soms weken, soms maanden, soms zelfs langer. Je moet de tijd echt nemen die nodig is. De laatste keer heb ik ook extra kraamzorg nodig gehad door een borstontsteking. Ik zat echt in mijn eigen wereldje. De kraamzorg zorgde bij mij enkel voor de andere kinderen, ik werd volledig in beslag genomen door Thijsje.

  Dus neem echt je tijd. Dat is zo belangrijk. Denk even alleen aan jezelf en je kindje.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is ook allemaal niet niks. Neem je tijd en geniet van je gezinnetje. We zien je hier wel terug als je weer tot rust bent gekomen. Sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve meid, doe het vooral rustig aan. Zeker een eerste kind is héél vermoeiend, alles is nieuw en de gebroken nachten zijn moordend voor je conditie. Probeer zoveel mogelijk hulp te krijgen en laat vooral niet te veel kraamvisite toe, want anders ga je er aan onderdoor. Als je oververmoeid raakt heb je geen puf meer om te genieten en dat is echt niet de bedoeling.
  veel groetjes,
  zuinigaan

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Niemand heeft het zo druk als een moeder met haar eerste kind zei mijn moeder en ik geloof haar best want je bent onervaren. Dus hou maar wat rust het andere komt later wel weer. Sterkte.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rust en regelmaat....slaap lekker bij, trek de bel uit, verder alleen maar doen wat je wilt.
  Ik heb een jaar of 2 de dutjes met de kinderen meegedaan, niet slim qua klusjes maar heerlijk om bij te komen!
  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Groot gelijk. Rust is nu belangrijk. Er is genoeg op je afgekomen en komt nog steeds op jullie af. Neem je tijd en ga lekker aan jullie nieuwe leven wennen en geeft dit ook tijd. Tot later.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Neem je tijd. Dat kleine hummeltje is nu even alles wat er toe doet. We roepen allemaal wel geniet er van, maar weten maar al te goed dat er ook een andere (zeer vermoeiende) kant zit aan eerste kindjes.
  groetjes, Franca.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat doe je goed meid! Sarah is het belangrijkste nu. Ga lekker genieten en uitrusten.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel verstandig Moneypenny!!!
  Doe het voorlopig maar echt kalmpjes aan.
  Niemand heeft er wat aan als jij het niet meer red.
  De eerste tijd ben je al druk genoeg met het wennen aan je kindje en je/jullie nieuwe leven. Dat vergt heel wat van een mens.

  sterkte en groetjes Margreet

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi Moneypenny, ik hoop dat het ondertussen wat (veel!) beter gaat met jullie allemaal en dat de rust je goed heeft gedaan.
  Dit blog komt wel weer een keer.

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie? Vragen? Altijd leuk om van anderen te horen.