woensdag 1 april 2015

Genoeg Minimalist game dag 1

Ik zou eigenlijk volgende maand mee doen aan een opruim challenge maar zag vandaag dat ik twee dingen door elkaar heen heb gehaald en dat Genoeg al vandaag begint.
Okee, 1 april. Ik moest dus een ding uit huis doen (zie hieronder de spelregels).
Bedacht me meteen maar een van de grootste angels eruit te trekken; of iets van kleding, of een boek eruit. Een paar minuten voor de boekenkast gestaan en twee boeken toch maar terug gezet. Uiteindelijk ging er toch een boek weg.
Oeh, eigenlijk een cadeau, bedacht ik me...ja, en?
Over de Genoeg minimalist Game:

4 uur · 
THE GAME IS ON!
Vandaag is het eindelijk zover. De Genoeg minimalist Game is ON! Vanaf vandaag doen we een maand lang iedere dag net zoveel spullen de deur uit als de dag in de maand. Vandaag dus maar 1 ding, morgen 2 etc. Sluit je aan doe mee en hou ons op de hoogte van jouw opruim-tornado! Wat gooi je weg? Hoe pak je het aan?
Deze week is het nog een makkie! Vandaag 1 ding de deur uit, morgen 2, vrijdag 3... Appeltje eitje denken wij van Genoeg.
Omdat je natuurlijk super gemotiveerd bent raden wij aan om vandaag ook de verschillende adressen op te speuren die je van dienst kunnen zijn. Maar misschien heb je zelf ook adressen die de moeite waard zijn voor anderen. DEEL ZE! De eerste supertip kregen wij van Marlies Oudijk (www.marliesoudijk.nl). Zij is professional organizer in Montfoort en raadde ons Inzameldoelen.nl aan. Daar maak je anderen echt blij met jouw overbodige spullen! Als dat geen winst is.
'THE GAME IS ON!   Vandaag is het eindelijk zover. De Genoeg minimalist Game is ON! Vanaf vandaag doen we een maand lang iedere dag net zoveel spullen de deur uit als de dag in de maand. Vandaag dus maar 1 ding, morgen 2 etc. Sluit je aan doe mee en hou ons op de hoogte van jouw opruim-tornado! Wat gooi je weg? Hoe pak je het aan?  Deze week is het nog een makkie! Vandaag 1 ding de deur uit, morgen 2, vrijdag 3... Appeltje eitje denken wij van Genoeg.   Omdat je natuurlijk super gemotiveerd bent raden wij aan om vandaag ook de verschillende adressen op te speuren die je van dienst kunnen zijn. Maar misschien heb je zelf ook adressen die de moeite waard zijn voor anderen. DEEL ZE! De eerste supertip kregen wij van Marlies Oudijk (www.marliesoudijk.nl). Zij is professional organizer in Montfoort en raadde ons Inzameldoelen.nl aan. Daar maak je anderen echt blij met jouw overbodige spullen! Als dat geen winst is.'

1 opmerking:

  1. Wat een leuk idee, maar ik doe niet mee.
    Ik verkoop al een heleboel spullen of telt dat niet?

    BeantwoordenVerwijderen

Reactie? Vragen? Altijd leuk om van anderen te horen.