zondag 31 januari 2010

Even pronken met ons meisje...

Vanmorgen zaten we aan de ontbijttafel met ons zonnestraaltje erbij, lekker zelfgebakken brood met brie... Heerlijk begin van de dag!


Het was eerlijk gezegd wel fijn om wat babygeluk bij te kunnen tanken. Gister en de dagen ervoor was Minipenny niet zo'n zonnestraaltje (een van de volgende oorzaken of een combinatie van allen: last van tandjes die willen doorkomen - toe aan grotere flesjes (goh, wat groeit zo'n kind snel!) - last van verkoudheid - last van darmkrampjes - weer een "Oei, ik groei"-sprongetje). Hier een foto van een zeldzaam vrolijk moment. Ze kan met een beetje steun al goed rechtop zitten (vlak hiervoor had ik haar op mijn buik gezet tegen mijn opgetrokken benen aan en toen aan de handjes overeind geholpen, vond ze geweldig, er gaat weer een wereld open als je ineens rechtop zit!)


Deze foto is van de babygym waar ik het eerder over had. Iemand wilde deze babygym weggooien bij de gemeentelijke stortplaats, ik heb het ding met verpakking en al van de kraakwagen genomen. Onder de bloemetjes hebben lichtjes gezeten en er zat schijnbaar een muziekje in, dat was kapot en daarom ging het hele ding maar weg. Minipenny mist de "sound and light show" echt niet..
3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er heel gezellig uit.
  In heb begin zie je ze groeien...daarna gaat het gelukkig iets langzamer.

  groetjes,
  Pien

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schatje zeg!Heerlijk die blijheid na wat moeilijkere dagen....
  heb je ook een buikdrager? Dat wil nog wel eens helpen bij onrustige dagen.
  gr sillie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtig minimensje is het toch!
  (Ben wel een beetje jaloers als ik haar zo vrolijk zie zitten lachen - maar dat gaat direct weer over als ik lees over je gebroken nachten..........) ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Reactie? Vragen? Altijd leuk om van anderen te horen.